Åpne hus og omvisning på Lands Museum, 19. juni - 22. august 2021

Har du lyst til å komme inn i husene på museet å se deg om? I sommer åpner vi husene på Lands Museum!

Vi vil ha flere av husene åpne med ulike ting å se på og visning av film. Det blir mulig å gå rundt i husene og i utstillingene på egenhånd.

1/4
    (Bilde 1 av 4)
    2/4
    (Bilde 2 av 4)
    3/4
    (Bilde 3 av 4)
    4/4
    (Bilde 4 av 4)

Åpningstider og omvisning

Området er åpent tirsdag - søndag, fra klokken 11.00 til klokken 16.00.

Daglig omvisning med omviser kl. 13.00. Vi tilpasser omvisninga i forhold til barn og voksne.

På tirsdager i juli vil håndverkerne ha åpent verksted. Kom inn å se, det blir også mulighet til å prøve noe verktøy.

• På omvisning med omviser tar vi turen innom Tomle der vi kan veggmaleri og gjenstander dekorert av Peder Aadnes. (Foto/Photo)
    1/1

Inngang: 90 kr/50 kr (inkludert omvisning).

Familiebillett (2v/2b): 200 kr.

Barn under 6 år gratis. Medlemmer av museumslaget: Halv pris.

Det er mulig å få kjøpt is, drikke, kaffe, småkaker og sjokolade i vår museumsbutikk. I tillegg flotte gaver, bøker, suvenirer og lokale håndverksartikler.

Ta gjerne med mat i piknikkurv og nyt det flotte friluftsmuseet!

Velkommen!

1/1