Hopp til hovedinnhold

Åpningstider og priser

Hadeland Folkemuseum har sesongåpent i sommerhalvåret (slutten av mai til slutten av september). Da har vi åpne hus, daglige omvisninger, kafé og museumsbutikk med lokale varer. Men vi stenger aldri portene våre! 

Bruk friluftsmuseet til tur gjennom året!

  • Foto: Tor Lindseth

Utenom sommersesong er publikum hjertelig velkommen til å benytte friluftsmuseet og området til tur. Det går også an å forhåndsbestille gruppeomvisning! 


Bygningene er gamle og verdifulle, og all bruk av åpen ild inkludert grilling og røyking er forbudt inne i friluftsmuseet. Hjelp oss med å holde området i orden!

Dersom du ønsker å benytte arkivet, besøke biblioteket, bestille omvisning, få hjelp med å finne arkivmateriale, eller lignende er det fint om du gjør en avtale på forhånd på telefon: 61 31 32 80, eller epost: post@randsfjordmuseet.no 

For arrangementer gjelder egne billettpriser. For grupper og skoleklasser, ta kontakt med oss: post@randsfjordmuseet.no/61 31 32 80.

Gruppebestillinger utenom sesong

Ønsker du å besøke oss utenom sommersesong? Ta kontakt for gruppeomvisning på Hadeland Folkemuseum eller Tingelstad gamle kirke.

hadeland.folkemuseum@randsfjordmuseet.no 

Gjeldende priser utenom sommersesong:

Omvisning ukedag, dagtid (kl. 09:00-16:00)
Gruppe under 15 stykk: 1500,-
Gruppe over 15 stykk: 100,- per pers

Omvisning helg, dagtid (i tidsrommet 10:00-15:00)
Gruppe under 15 stykk: 2200,-
Gruppe over 15 stykk: 150,- per pers

Dersom det ønskes servering kan vi tilby vafler, kaffe, baguetter. Dette må avtales på forhånd.

  • 1/4
    Foto: Thorbjørnrud hotell
  • 2/4
    Foto: Tor Lindseth
  • 3/4
  • 4/4