• (Foto/Photo)
  1/1

Bli med på barnas musikkfest

5.juni skal Barnas Musikkfest arrangeres på Hadeland Folkemuseum. Barnas Musikkfest er en del av Operafest Røykenvik, med en viktig forskjell- på denne dagen trenger ikke barn sitte stille og høre på.  Museet inviterer til en dag for barn og familier med lyd og ulyd, bråk og stillhet, risling og rasling i hele friluftsparken og i alle husene. Det blir program på scenen, musikk og lyd i husene og mulighet til spille på glass, synge i dusjen og smelle med lokk. Følg med for oppdateringer på programmet.

 • Festivalstemning for barn. Sikre deg årets festivalarmbånd og bli med på festen. (Foto/Photo)
  1/1
  Festivalstemning for barn. Sikre deg årets festivalarmbånd og bli med på festen.

Elsker du å synge

På Barnas Musikkfest 2022 er vi så heldige at vi får besøk av gjengen bak Trall! Trall er en sang-app som lanseres i 2022. Appen er utviklet av musikkpedagoger ved OsloMet slik at alle, også de som ikke har musikkunnskaper fra før, skal få et verktøy til å lære seg sanger og synge sammen med barna. Det er mange som ikke lenger har Sangboka tilgjengelig, og derfor har Trall samlet inn sanger fra folk over hele landet. I appen finner du morsomme og vakre nyinnspillinger med en blanding av sanger med forskjellige dialekter, språk, ulike sjangere, stemmer og instrumenter. Noen av sangene er kjente og kjære, mens andre er ukjente eller i ferd med å bli glemt. Alle sangene er spilt inn i samarbeid med NRK, med kjente artister som Frida Ånnevik, Kringkastingsorkesteret, Ella Maria Hætta Isaksen og flere. 

 • Logo Barnas musikkfest jpg 2021 øye (Foto/Photo)
  1/1

Vil du være med å synge?

På Barnas Musikkfest kommer Trall for å synge allsang sammen med oss. Det blir koselig, for små og store. Men vi trenger deres hjelp for å komme i gang. Vi søker nå etter fem barn, familier, søsken eller venner som har lyst til å være forsangere. Det er ingen nedre aldersgrense, men du må like å opptre foran andre mennesker. Er dette deg eller din familie? Send oss en mail da vel. Legg med noen ord om deg selv, og ikke glem å si hvilken sang du har lyst til å synge!

Forsangere kan sende epost eller ringe til: