Nå får du BETALT for å komme på Hadeland Folkemuseum!

• 1/1

«Jeg tenkte: Hva er det motsatte av at folk betaler for å gå på museum? Jo, at museet betaler folk!»

Det sier idékunstner Håkon Forfod Sønneland som i sommer har tatt over hele museumsområdet med prosjektet «Håkon hacker museet».

«Slagordet er «Museum for folk som ikke går på museum». Jeg prøver å se på museet med nye øyne, og gjøre det mer morsomt og levende. Jeg prøver gjerne å gjøre ting motsatt.»

Dermed har vi hentet 10.000 kroner i banken som vi deler ut! De 200 første som melder seg, kan komme på Hadeland Folkemuseum, være inne minst en halvtime, og på veien ut hente en konvolutt. Den inneholder alt fra 5 til 1.000 kroner.

Praktisk info:

Påmeldingen er nå stengt. Takk til alle som meldte seg på.

Dette er det eneste stedet du kunne melde deg på, og du kunne melde på èn person per e-postadresse. Pengene må hentes i museets åpningstid senest søndag 28. juni klokka 15:30

Da er påmeldingsskjemaet stengt

Takk til alle som meldte seg på. Du blir rikere av å gå på Hadeland Folkemuseum!