HISTORIELØST! Guiding på gefühlen

Anser du deg selv, som hadelendinger flest, som en relativt engasjert og habil lokalhistoriker?
Bli da med når tre guider snur den kjente og kjære Hadelandshistorien og Folkemuseet på hodet!

Guidene består av Christina Hvinden og Kristoffer Emil Mørch Amundsen og Håkon Forfod Sønneland. Alle med bakgrunn fra Oslo Improvisjonsteater. Ingen med nevneverdig kjennskap til lokahistorien.

Improguidene vil ta deg med på en omvisning utenom det vanlige, og stoppe ved Dynnasteinen, Halvdanshaugen og andre kjennemerker på friluftsmuseet. På rundturen vil de både figurere som guider, og de vil by på historiske tablåer med scener fra kulturarven, presentert som teatersport.
Publikum inviteres til å sette rammen og retningen for guidene og scenene, gjennom stikkord som skrives på lapper og trekkes fra en hatt.

Vi lover useriøs historie, og seriøs humor! Jøtt lol.
Med på turen er Bærbar, den mobile Friluftsmuseumsbaren.

OBS: stor fare for historieforfalskning!
Les mer: https://www.sonneland.no/improguidene-sann-forbereder-vi-oss-pa-et-helt-improvisert-show/

Historieløst er vorspiel på veien for alle som skal på Gigg i Gokk! I samarbeid med Gigg tilbyr vi egen improbuss som tar turen innom Historieløst på veg til Gigg og Åstjern..
Improbussen går fra Jaren stasjon 16.20, Brandbu 16.30 og ankommer museet 16.40. Avgang fra museet 18.40, så er du fremme til konserttene starter kl. 19.00. Improbussen koster 185,- (vanlig Gigg-buss150,-) og da er Historieløst inkludert!

Inngang: 185,- Betales i døra
For bestilling av billett til Improbussen som går videre til Gigg i Gokk, trykk her:
https://aastjern.hoopla.no/sales/2578865022?utm_source=hoopla.no&utm_medium=search&fbclid=IwAR3wycjqG_gtiq-rUEkADQsQRdODB1GKCVHTQBxApmarVrwOggErUYb2sCs

Arrangementet har 18 års aldersgrense på grunn av skjenkebevilling.