Hopp til hovedinnhold

 • 1/1

Bli med på en uforglemmelig midtsommerdag på Lands Museum!

Randsfjordmuseet inviterer til midtsommerdag med musikk og moro, leker, aktiviteter og åpne hus på Lands Museum 23. juni.

Dørene åpnes klokken 12.00 og arrangementet forventes å vare til ca. klokken 18.30

Arrangementet passer for alle og inngangen er gratis for barn og unge under 16 år.

Museumstomta på Lands museum har opp gjennom tidene vært en viktig samlingsplass for innbyggere og tilreisende i Nordre og Søndre Land, et møtested for kunnskap, kunst og kultur. Vi ønsker å videreføre tradisjonen ved å invitere til store opplevelser som bidrar til identitet, fellesskap, engasjement og tilhørighet.

Det blir muligheter for blomsterbinding, lefsebaking og leker av mange slag, og i kafeen står bl.a. rømmegrøt og vafler på menyen. Bjørnhild Wesenberg er vandrende felespiller på tunet og det er selvfølgelig muligheter for omvisninger i og informasjon om de antikvariske bygningene.

KONSERT kl.16.00: Mina og Henrik, og Kaleido Vokal!

Klokken 16.00 starter det musikalske programmet på Amfi Scenen. Her blir det opptredener fra lokale talenter som den dyktige duoen Mina Klokkersveen Thomle og Henrik Aam, samt det strålende ensemblet Kaleido Vokal.

 • 1/2
  Mina Klokkersveen Thomle og Henrik Aam utforsker låtskriving med bass og vokal som hovedkomponenter. I mars ga de ut sin tolkning av den gamle salmen «Kornet har sin hvile», og på Midtsommer-konserten kan publikum forvente noen ny-skrevne låter fra duoen.
 • 2/2
  Kaleido Vokal er en vokalgruppe med sangere i alderen 15-23 år som springer ut fra Skedsmo Voices, et stort musikkmiljø for barn og unge i Lillestrøm-området. Vokalgruppa synger variert rytmisk repertoar og deltok blant annet i fjor på sin første internasjonale korkonkurranse hvor de vant sølvdiplom og vekket stort engasjement fra publikum for sin overbevisende formidling!

KONSERT kl. 17.00: SISSEL med venner

Klokken 17.00 er det klart for dagens høydepunkt når verdensstjernen SISSEL entrer scenen som årets hovedartist.

Med seg har hun blant annet Fairytales showcrew fra Dokka og Hov kirkes Barnekor. Flere gjester vil bli annonsert i ukene opp mot midtsommer konserten.

 • 1/1
  SISSEL er klar for en ny sommerkonsert på Lands Museum med venner. Danserne fra Fairytales og Hov kirkes barnekor var også med i fjor, vi venter i spenning på hvem flere som kommer....
 • 1/1
  Fairytales er klare for nye eventyr i amfiet på Lands Museum!

Dette blir en dag full av fellesskap, glede

og uforglemmelige øyeblikk.

Vi ønsker alle velkommen til en minnerik feiring av

Midtsommer på Lands Museum!

 • 1/1
  Rundt St. Hans og midtsommer er det ofte mye sommerblomster å finne. Mange tips, gode råd og folketro knytter seg til det. Denne dagen kan du binde deg ein blomsterkrans og lære litt om blomster og folketro samtidig.
Museum24:Portal - 2024.05.16
Grunnstilsett-versjon: 1