Hopp til hovedinnhold

Sissel kyrkjebø konsert

Få med deg en storslått utendørs sensommerkonsert med Sissel Kyrkjebø, musikere og lokale utøvere på Lands Museum 26. august og Hadeland Folkemuseum 27.august 2023.

  • 1/1

En musikalsk opplevelse!

Kyrkjebø er en sterk inspirator i kraft av sin stemme og et nasjonalt ikon. Hun vil synge sammen med "Randsfjordkoret", et kor sammensatt for anledningen av utvalgte sangere fra 6 kor fra Hadeland og Søndre- og Nordre Land. Vi vil også få møte lokale barnekor, Fairytales showcrew og den lokale artisten, Mina Klokkersveen Thomle, kjent fra denne sesongens "The Voice" på Tv2.

Dørene åpner kl 14. Aktiviter for liten og stor før konserten starter kl 16. Det vil også være salg av mat og drikke i forkant.

Og for de som lurer på været: Vi har regn-ponsjo til utlån!

Velkommen!

  • 1/1

Mina Klokkersveen Thomle

Musikk og kultur har vært en stor del av oppveksten og barndommen min på Dokka, da gjennom kulturskolen, Fairytales Showcrew og solo- sang hos Åge Evenstuen. Jeg er takknemlig for at unge Mina hadde så mange forskjellige tilbud på velge mellom på vesle Dokka, og at dette fikk være med å forme min reise i musikkens verden. Har fått uttrykt mye musikkglede gjennom årene, og nå har det gått ifra å være en hobby - og fritidsaktivitet, til å bli noe jeg holder på med på heltid. Befinner meg i et spennende, ungt musikkmiljø, og har skrevet mye selv og med andre i løpet av dette året, og håper på å kunne gi ut noe av musikken på sikt. Deltok på årets sesong av The Voice Norge i år, og var så heldig å bli valgt med videre etter blind audition, og til duell. Å delta som sanger i en TV- produksjon har virkelig vært gøy og det gir mersmak og lyst til å fortsette med å ha sang i monitor ei stund til.
Det er utrolig stas å bli spurt om å synge for, og med Sissel, og dette er noe jeg virkelig ser fram til. Satser på godt vær og mange i publikum på Lands Museum og Hadeland Folkemuseum 26. og 27. august!

Billetter

Billetter til konserten på Lands Museum:

Billetter til konserten på Hadeland Folkemuseum: