Håndverksdagen

Velkommen til den tradisjonsrike Håndverksdagen på Hadeland Folkemuseum! Dette er en morsom og lærerik dag for både store og små med fokus på mange typer håndverk og med en gjør-det-selv -holdning. Her kan du både få praktiske tips til helt enkle reparasjoner som kan være nyttig i hverdagen, få demonstrert fascinerende håndverksteknikker som tar mange år å lære seg, og også få prøve ulike teknikker selv!

Gjør-det-selv-mentalitet er det også i konserten "Fra Hadeland til prærien" av og med Hege Rimestad og Jeff Wassermann. Konserten levendegjør en tid hvor bare de heldigste hadde instrumenter, og hvor man brukte det man hadde for å lage musikk. Jeff og Hege håper at noen i publikum vil kaste seg med i bandet, med sang, vaskebrett og baljebass!

12.00                Museet åpner

13.00                Klimavandring i friluftsmuseet, starter ved scenen.

13.30                Kjepphestløp, starter ved scenen

14.00                Konsert med Hege Rimestad og Jeff Westerman

                         «Fra Hadeland til Prærien»

15.00                Kjepphestløp, starter ved scenen

 

Husene og området er fullt av aktiviteter og ting å se på. Ta en runde, spør, prøv og kos dere. Kiosken ved magasinhallen er åpen, og de nye spillene våre er på plass på plattingen der nede.

 


PS: Ta med deg den sløve kniven din og få den slipt hos Nittedal Knivmakerlag.Pris: Barn: 80,- Voksen 150,- Familie 300,-

  • 1/1